Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lUzená s masem a kroupama30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lZvěřinový vývar s nudlemi30/40,-
Doporučujeme:
5)150gMedailonky z vepřové panenky v pepřové omáčce,,opékané brambory(1,)129,-
6)200gZapečený vepřový plátek se sýrem a šunkou,opékané brambory(1,7,)125,-
7)200gVepřový špíz,hranolky(1,)125,-
Hlavní jídla:
8)200gPečený vepřový mix,zelí,houskový knedlík(1,3,)125,-
9)150 gKrůtí výpečky,červené zelí,bramborový knedlík(1,3,)120,-
10)200gSekaná svíčková,houskový knedlík(1,3,7,)115,-
11)200gHolanský sekaný řízek,,Bramborový salát s majonézou(1,3,7,)120,-
Menu dne:
Zvěřinový vývar s nudlemi
A) 200gKuřecí rarášci,, 1/2 vařený brambor(1,3,)120,-
B) 150gMoravský vrabec, zelí,houskový knedlík(1,3,)120,-
C) 150gPečená vinná klobása,, vařený brambor,hořčice(1,10,)115,-
D) 250gUzené koleno,, hořčice,křen,chléb,okurek(1,10,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
19.01.2022

Náhled pro tisk