Denní jídelní lístek | |||
Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová | |||
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy. | |||
Teplé předkrmy: | |||
---|---|---|---|
Polévky: | |||
1) - 2) | 0,30-0,45l | Kulajda(7,1,) | 30/40,- |
3) - 4) | 0,30-0,45l | Kapustová s vejcem(1,3,) | 30/40,- |
5) - 6) | 0,30-0,45l | Gulášová(1,) | 30/40,- |
Doporučujeme: | |||
7) | 150 g | Vepřový steak se sázeným vejcem,opékaný brambor(1,3,) | 149,- |
8) | 200g | Vepřový špíz s anglickou slaninou,,hranolky(1,) | 149,- |
9) | 200g | Zapečené kuřecí medailonky ( šunka,sýr),,opékané brambory(7,1,) | 149,- |
Hlavní jídla: | |||
10) | 200g | Jelítkový prejt,zelí,vařený brambor(1,) | 130,- |
11) | 150g | Hovězí svíčková na smetaně,,houskový knedlík(1,3,7,) | 139,- |
12) | 150g | Moravský vrabec,zelí,houskový knedlík(1,3,) | 135,- |
13) | 150 g | Uzená krkovice,zelí,zlatý bramborový knedlík(1,3,) | 135,- |
14) | 150 g | Uzená krkovice,hrachová kaše,okurek, chléb, (1,) | 130,- |
Menu dne: | |||
Gulášová | |||
A) | 150 g | Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík(1,3,7,) | 130,- |
B) | 150 g | Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny(1,3,7,) | 130,- |
C) | 250g | Pečené kuře, dušená rýže,okurek(1,) | 130,- |
D) | 300g | Vepřové rizoto se sýrem, okurkový salát(7,) | 139,- |
Přílohy: | |||
31) | 1ks | Menu box | 6,- |
32) | 200g | Vařený brambor, houskový knedlík,rýže | 20,- |
33) | 200g | Opékaný brambor,ameriky,hranolky | 25,- |
34) | 1/2 | Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze | 75,- |
35) | 1ks | Rohlík | 3,- |
36) | 1ks | Tatarka,kečup | 15,- |
Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY. Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček 26.09.2023 | |||
Náhled pro tisk |