Denní jídelní lístek

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Radek Machač
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lBramborová(1,)25/35,-
3) - 4)0,30-0,45lGulášová(1,)30/40,-
5) - 6)0,30-0,45lPorková s vejcem(1,3,)30/40,-
Doporučujeme:
7)150gVepřová panenka se smetanovo-pepřovým přelivem,,hranolky(7,)149,-
8)150 gMarinovaná krkovice,hranolky, (1,)149,-
9)200gZapečený kuřecí steak (šunka,sýr,),,hranolky(7,1,)149,-
10)150gPřírodní hovězí roštěná,,hranolky(1,10,)149,-
Hlavní jídla:
11)150 gUzená krkovice,hrachová kaše,okurek, chléb, (1,)130,-
12)150 gPečená plec,zelí,houskový knedlík(1,3,)135,-
13)200gDomácí sekaná pečeně,bramborová kaše,okurek(1,3,7,)130,-
14)150gHovězí vařené zadní,Vařený brambor,tatarská omáčka(7,)139,-
15)150gSmažený sýr se šunkou,Vařený brambor,tatarská omáčka(1,3,7,)139,-
16)250gSmažená brokolice,vařený brambor s máslem(1,3,7,)130,-
Menu dne:
Porková s vejcem
A) 200gPlněnný paprikový lusk,rajská omáčka, houskový knedlík(1,3,7,)130,-
B) 150 gHovězí tokáň, těstoviny(1,3,)139,-
C) 150 gKuřecí závitek, vařené brambory(1,)139,-
D) 150gKuřecí roláda, vařené brambory(1,)130,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 30,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 40,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 90,-
35)1ks Rohlík 5,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
27.02.2024

Náhled pro tisk