Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lFrankfurtská s párkem30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lČočková30/40,-
Hlavní jídla:
5)150 gVepřová játra na roštu,hranolky, (1,10,)130,-
6)150 gVepřová plec s houbovou omáčkou,,houskový knedlík(1,3,7,)129,-
7)150gKuřecí prsíčko A r g e n t i n a ,,šťouchané brambory(1,)129,-
8)150 gVepřové výpečky,zelí,houskový knedlík(1,3,)129,-
9)150 gVepřový flák z krkovičky se sázeným vejcem ,,hranolky(1,3,)135,-
10)150gČesnekové řízečky,šťouchané brambory,okurek(1,3,)135,-
Menu dne:
Čočková
A) 200gSmažený květák, vařený brambor,tatarka(1,3,7,)129,-
B) 150gVepřový plátek po valašsku,, dušená rýže(1,)129,-
C) 300gŠpagety P o m o d o r o s kuřecím masem a sýrem, (1,3,7,)129,-
D) 300gZeleninové lečo s klobásou, chléb, (1,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
26.09.2022

Náhled pro tisk