Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Frankfurtská
A) 170gSrbské vepřové žebírko,, vařené brambory(1,)120,-
B) 250gPečené kuřecí stehno, dušená rýže,kompot(1,)120,-
C) 200gBůčková roláda, bramborová kaše,okurek(7,)120,-
D) 300gKynuté buchtičky se šodó, (1,3,7,)105,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
02.12.2021

Náhled pro tisk