Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Brokolicová
A) 150 gPřírodní vepřový plátek,, dušená rýže(1,)110,-
B) 150gOpečená klobása, hrachová kaše,chléb ,okurek, (1,)110,-
C) 300gTěstovinový salát s kuřecím masem a sýrem, (1,3,7,)110,-
D) 150 gUzená krkovička, bramborová kaše,zelný salát(7,)115,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
14.06.2021

Náhled pro tisk