Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lValašská kyselice30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lKulajda30/40,-
Doporučujeme:
5)150 gFilírovaná vepřová panenka,,hranolky125,-
6)150gVepřové nudličky se šunkou a žampióny,hranolky(1,)116,-
7)150gVepřová krkovice se sázeným vejcem,hranolky(1,3,)115,-
Hlavní jídla:
8)200gPřírodní karbenátek,,vařené brambory(1,3,)110,-
9)150 gMasové koule v rajské omáčce,houskový knedlík(1,3,7,)109,-
10)150 gSegedínský guláš,houskový knedlík(1,3,7,)110,-
11)200gVepřový závitek,dušená rýže,okurek(1,3,)112,-
12)150 gPečený vepřový bůček,zelí,houskový knedlík(1,3,)110,-
13)150gVepřové kostky na pepři,těstoviny(1,3,)108,-
Menu dne:
Valašská kyselice
A) 150gČesnekové řízečky, vařený brambor s máslem(1,3,7,)117,-
B) 250gPečená kuřecí čtvrtka,, dušená rýže,okurek110,-
C) 200gHolandský sekaný řízek,, bramborový salát(1,3,7,)112,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
05.06.2020

Náhled pro tisk