Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lČesneková25/35,-
3) - 4)0,30-0,45lGulášová25/35,-
5) - 6)0,30-0,45lBramborová25/35,-
Doporučujeme:
7)200gPečené kuřecí špalky s BBQ přelivem,,pečené brambory94,-
8)150 gMarinovaný flák krkovičky se sázeným vejcem,,hranolky(3,)103,-
9)150 gVepřová směs po po valašsku,,bramboráčky(1,3,)105,-
10)200gKuřecí prso plněné rajčetem a mozarelou,,pečené brambory(7,)110,-
Hlavní jídla:
11)150gKuřecí kostky na paprice,,těstoviny(1,3,7,)92,-
12)150 gSmažený sýr,vařený brambor,tatarka(1,3,7,)95,-
13)150 gVepřový guláš,houskový knedlík(1,3,)94,-
14)150gVepřové výpečky,zelí,houskový knedlík(1,3,)95,-
15)150 gVepřová játra na roštu,hranolky, (10,)93,-
16)300gHoubové halušky se slaninou,, (1,3,)85,-
Menu dne:
Bramborová
A) 150gPřírodní vepřové žebírko, dušená rýže(1,)95,-
B) 300gTěstovinový salát s krabími tyčinkami, (1,3,7,)90,-
C) 200gSmažený sekaný řízek, bramborová kaše(1,3,7,)95,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 4,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 15,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 20,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 50,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 10,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
25.06.2019

Náhled pro tisk