Novinky

Změna kontatního telefonu

  +420 739 683 631

15.11 - 18.11. / 2012

ZVĚŘINOVÉ HODY.

25.11 - 26.11. / 2010

D0MÁCÍ HODY
  -Domácí zabíjačka
  -Drůbeží speciality
  -Nadívané husičky
  -Pečené kachničky
A další speciality včetně minutkové kuchyně po celý den až do 22.00 hodin.

20.5 - 21.5. / 2010

Srdečně Vás zveme na rybí hody ve dnech 20. a 21.5 od 11-22 hod

25.2 - 26.2. / 2010

Zabíjačkové hody.

 

Denní jídelní lístek
RESTAURACE U MRTVOLKY

Polévky:
0,30-0,45lHovězí s nudlemi25/35,-
0,30-0,45lČočková25/35,-
Doporučujeme:
150gVepřová panenka na barevném pepři,hranolky109,-
150 gKuřecí steak na žampiónech,,opékaný brambor98,-
150 gPlátkové ražničí s hořčicí a cibulí ,,opékané brambory96,-
Hlavní jídla:
150 gVepřová játra na roštu,opékané brambory90,-
150 gUzená rolovaná plec,zelí,vařený brambor90,-
150 gKuřecí medailonky v kari těstíčku,,vařený brambor s máslem92,-
150 gPečená vepřová kýta,,zelí,houskový knedlík90,-
300gTěstoviny pené s boloňskou směsí a sýrem,, 89,-
150 gKuřecí nudličky po uzenářsku,,hranolky99,-
120gSmažený hermelín,vařený brambor s máslem86,-
Menu dne:
Čočková s párkem
1) 300gJablková žemlovka s máslem a cukrem, 86,-
2) 250gBabičino rizoto se sýrem, okurek93,-
3) 150gPečený bůček,zelí, houskový knedlík93,-
Přílohy:
1ks Menu box 6,-
200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 60,-
1ks Rohlík 3,-
1ks Tatarka,kečup 10,-
Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
21.02.2019

Náhled pro tisk