Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Česneková s vejcem
A) 250gPečené kuře, bramborová kaše,okurek(1,7,)139,-
B) 200gKuřecí nugety se zeleninou,, bramboráčky(1,3,)139,-
C) 300gDomácí lečo s klobásou,chléb, (1,3,)125,-
D) 150 gGrilovaný hermelín, vařený brambor,pikantní dip(7,)125,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 30,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 40,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 90,-
35)1ks Rohlík 5,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.05.2024

Náhled pro tisk