Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Bramborová
A) 150 gVepřové nugety na paprice,, kolínka(10,7,)115,-
B) 300gZeleninový salát se smaženými řízečky,pečivo, (1,3,7,)115,-
C) 150gUzená krkovice,hrachová kaše,okurek, chléb, (1,)115,-
D) 150 gAdamova žebra, hořčice,křen,chléb,okurek(1,3,5)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
01.03.2021

Náhled pro tisk