Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Kapustová s vejcem
A) 150gSmažený sýr, Vařený brambor,tatarská omáčka(1,3,7,)130,-
B) 150gUzené maso s hrachovou kaší,okurek,chléb, (1,)129,-
C) 150gPřírodní kuřecí steak,, dušená rýže(1,)129,-
D) 300gTěstovinový salát s kuřecím masem a sýrem, (7,3,1,)129,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
05.12.2022

Náhled pro tisk