Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Kulajda
A) 300gPřirodní kuřecí plátek, Vařený brambor,tatarská omáčka(7,1,)112,-
B) 300gStrapačky se zelím a uzeným masem, (1,3,)110,-
C) 250gKynuté ovocné knedlíky s máslem a cukrem, (1,3,7,)99,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.09.2020

Náhled pro tisk