Denní jídelní lístek

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lKulajda30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lZeleninová25/35,-
5) - 6)0,30-0,45lRajská s těstovinou30/40,-
Hlavní jídla:
7)150 gHovězí kostky na žampiónech,dušená rýže, zelný salát(1,)125,-
8)300gZapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem,okurek(1,3,7,)115,-
9)150 gKuřecí prsíčko v nivové omáčce,,opékané brambory(7,)125,-
10)150 gVepřová krkovice B a r b e c u e ,,opékaný brambor125,-
11)150 gVepřové výpečky,zelí,houskový knedlík(1,3,)120,-
12)150gVepřová plec,koprová omáčka,houskový knedlík(1,3,7,)120,-
Menu dne:
Zeleninová
A) 200gSmažený sekaný řízek se sýrem,, Bramborový salát s majonézou(1,3,7,)125,-
B) 150 gVepřový plátek na pepři,, dušená rýže(1,)120,-
C) 2ks2ks vařené vejce,koprová omáčka,vařený brambor, (1,3,7,)105,-
D) 200gSmažený salám vpivním těstíčku,, Vařený brambor,tatarská omáčka(1,3,7,)115,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
28.01.2022

Náhled pro tisk