Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Zelná
A) 150gPlněné kuřecí prsíčko( sýr,slanina),, vařené brambory(1,3,7,)110,-
B) 250g2 ks vařené vejce,dušený špenát,, vařené brambory(1,3,7,)105,-
C) 150gVepřové výpečky, zelí,houskový knedlík(7,3,1,)110,-
D) 150gHermelín v bramborovém kabátku,, 1/2 vařený brambor(1,)115,-
E) 150gHermelín v bramborovém kabátku,, zeleninový salát(1,3,7,)110,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
26.01.2021

Náhled pro tisk