Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Slepičí s těstovinou
A) 150gVepřový španělský ptáček,, dušená rýže(3,10,1,)98,-
B) 150gVepřová vařená plec, dušená mrkev,vařený brambor(1,)90,-
C) 150gKuřecí kostky na žampionech,, těstoviny(1,3,)93,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 4,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 15,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 20,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 50,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 10,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.05.2019

Náhled pro tisk