Denní jídelní lístek

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Petr Zahradníček
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,2l/0,33lDršťková - přesnídávková(1)30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lMoravská česnekačka(1,3 )30/40,-
5) - 6)0,30-0,45lSelská s těstovinou(1,3,5)25/35,-
Doporučujeme:
7)150gRoštěná "Djulbastia",hranolky(1,3,5)159,-
8)150 gPenné bologneso se sýrem, (1,3,5)125,-
9)130gSmažené tvarůžky,vařený brambor,tatarka(1,3,5)139,-
Hlavní jídla:
10)150 gČevabčiči s hořčicí a cibulí,vařené brambory(1,3,5)129,-
11)150 gSmažené filé,,bramborový salát(1,3,5)139,-
12)150 gVepřové výpečky,bramborová kaše,okurek(1,3)135,-
13)150gZeleninové lečo s klobásou, chléb, (1,3,5)119,-
14)150 gHovězí guláš,houskový knedlík(1,3,5)139,-
15)150gVepřový kotlet se šunkou a vejcem,hranolky(1,3,5)149,-
Menu dne:
Selská s těstovinou
A) 300gMexické fazole s klobásou, chléb, (1,)130,-
B) 150gSmažený kuřecí stehenní řízek,, bramborový salát(1,3,7,)139,-
C) 200gKuřecí čína, dušená rýže(1,)130,-
D) 150 gGrilovaný hermelín, Vařený brambor,tatarská omáčka(7,)130,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 30,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 40,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 90,-
35)1ks Rohlík 5,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
22.04.2024

Náhled pro tisk