Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Slepičí s játrovou rýží a těstovinou
A) 130gPárek v těstíčku, vařený brambor,ďábelská omáčka(1,3,)110,-
B) 250gKuře ala bažant, dušená rýže,okukový salát(1,7)110,-
C) 150 gZapečený kuřecí plátek se slaninou a sýrem,, vařené brambory(1,7,)115,-
D) 250gMarinovaná křidélka s těstovinovým salátem, kompot110,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.11.2020

Náhled pro tisk