Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Slepičí s těstovinou
A) 200gSekaná svíčková, houskový knedlík(1,3,7,)125,-
B) 150gMarinovaný flák krkovičky, vařené brambory(1,)125,-
C) 300gŠpagety P o m o d o r o s kuřecím masem a sýrem, (1,3,7,)125,-
D) 300gFrancouzské brambory zapačené uzeným masem a sýrem, čalamáda(7,3,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.05.2022

Náhled pro tisk