Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Čertovská fazolačka
A) 150gHovězí pečeně na slanině, dušená rýže(1,)100,-
B) 150gOpečená klobása, hrachová kaše,chléb ,okurek, (1,)100,-
C) 200gSmažená sýrová jehla, vařený brambor,tatarka(7,3,1,)100,-
D) 200gKrůtí pečínka na černém pivu, bramborové pyré s pažitkou(1,3,5)100,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
16.04.2021

Náhled pro tisk