Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Luštěninová
A) 250gKuřecí čtvrtka plněná zelím,anglickou a cibulí,, vařené brambory(1,)125,-
B) 150 gHamburská vepřová plec,, houskový knedlík(1,3,7,)129,-
C) 200gKuřecí směs "WOOK", kari rýže(1,)125,-
D) 300gBramborové ovocné knedlíky s máslem a cukrem,, (1,3,7,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
17.08.2022

Náhled pro tisk