Denní jídelní lístek | |||
Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová | |||
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy. | |||
Teplé předkrmy: | |||
---|---|---|---|
Polévky: | |||
1) - 2) | 0,30-0,45l | Bramborová | 25/35,- |
3) - 4) | 0,30-0,45l | Hovězí vývar s drobením | 25/35,- |
Hlavní jídla: | |||
5) | 300g | Těstovinové rizoto s krůtím mase a sýrem,,okurek(1,3,7,) | 125,- |
6) | 150 g | Vepřové výpečky,zelí,bramborový knedlík(1,3,) | 125,- |
7) | 2ks | 2ks vařené vejce,koprová omáčka,vařené brambory(1,3,7,) | 115,- |
8) | 200g | Kuřecí směs se zeleninou,,těstoviny tagliatelle(1,3,) | 125,- |
9) | 150 g | Opečená klobása,čočka na kyselo,chléb,okurek, (1,) | 125,- |
10) | 150 g | Vepřové medailonky se smetanovo-pepřovou omáčkou,,šťouchané brambory(7,) | 130,- |
11) | 200g | Plněné kuřecí prsíčko ( klobás.anglická),hranolky(1,) | 129,- |
Menu dne: | |||
Hovězí vývar s drobením | |||
A) | 150 g | Vařená vepřová plec se žampiónovou omáčkou,, houskový knedlík(1,3,7,) | 125,- |
B) | 200g | Kuřecí směs se zeleninou,, bramborové placičky(1,3,) | 129,- |
C) | 150g | Burgundské vepřové kostky, dušená rýže(1,) | 125,- |
D) | 2ks | 2 ks vařené vejce, žampionová omáčka,, vařené brambory(1,3,7,) | 120,- |
Přílohy: | |||
31) | 1ks | Menu box | 6,- |
32) | 200g | Vařený brambor, houskový knedlík,rýže | 20,- |
33) | 200g | Opékaný brambor,ameriky,hranolky | 25,- |
34) | 1/2 | Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze | 75,- |
35) | 1ks | Rohlík | 3,- |
36) | 1ks | Tatarka,kečup | 15,- |
Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY. Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček 28.06.2022 | |||
Náhled pro tisk |