Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Italská s rýží
A) 150gVepřový plátek po srbsku,, vařené brambory(1,)139,-
B) 150 gVepřová plec s koprovou omáčkou,, houskový knedlík(1,3,7,)130,-
C) 300gChalupářský guláš s uzeninou,, chléb(1,)125,-
D) 2ks2ks sázené vejce, koprová omáčka, vařený brambor, (1,3,7,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
29.03.2023

Náhled pro tisk