Denní jídelní lístek

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lKulajda(7,1,)30/40,-
3) - 4)0,30-0,45lKapustová s vejcem(1,3,)30/40,-
5) - 6)0,30-0,45lGulášová(1,)30/40,-
Doporučujeme:
7)150 gVepřový steak se sázeným vejcem,opékaný brambor(1,3,)149,-
8)200gVepřový špíz s anglickou slaninou,,hranolky(1,)149,-
9)200gZapečené kuřecí medailonky ( šunka,sýr),,opékané brambory(7,1,)149,-
Hlavní jídla:
10)200gJelítkový prejt,zelí,vařený brambor(1,)130,-
11)150gHovězí svíčková na smetaně,,houskový knedlík(1,3,7,)139,-
12)150gMoravský vrabec,zelí,houskový knedlík(1,3,)135,-
13)150 gUzená krkovice,zelí,zlatý bramborový knedlík(1,3,)135,-
14)150 gUzená krkovice,hrachová kaše,okurek, chléb, (1,)130,-
Menu dne:
Gulášová
A) 150 gBratislavská vepřová plec, houskový knedlík(1,3,7,)130,-
B) 150 gKuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny(1,3,7,)130,-
C) 250gPečené kuře, dušená rýže,okurek(1,)130,-
D) 300gVepřové rizoto se sýrem, okurkový salát(7,)139,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
26.09.2023

Náhled pro tisk