Denní jídelní lístek

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Menu dne:
Fazolová na kyselo
A) 200gKuřecí závitek, bramborové pyré s pažitkou(7,1,3,)139,-
B) 300gChalupářské rizoto se sýrem, červená řepa(7,)130,-
C) 150gMedailonky z vepřové kotletky v pepřové omáčce,, vařené brambory(7,1,)139,-
D) 300gŠunkofleky,, červená řepa(1,3,)129,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
06.06.2023

Náhled pro tisk