Denní jídelní lístek

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Teplé předkrmy:
Polévky:
1) - 2)0,30-0,45lBramborová25/35,-
3) - 4)0,30-0,45lHovězí vývar s drobením25/35,-
Hlavní jídla:
5)300gTěstovinové rizoto s krůtím mase a sýrem,,okurek(1,3,7,)125,-
6)150 gVepřové výpečky,zelí,bramborový knedlík(1,3,)125,-
7)2ks2ks vařené vejce,koprová omáčka,vařené brambory(1,3,7,)115,-
8)200gKuřecí směs se zeleninou,,těstoviny tagliatelle(1,3,)125,-
9)150 gOpečená klobása,čočka na kyselo,chléb,okurek, (1,)125,-
10)150 gVepřové medailonky se smetanovo-pepřovou omáčkou,,šťouchané brambory(7,)130,-
11)200gPlněné kuřecí prsíčko ( klobás.anglická),hranolky(1,)129,-
Menu dne:
Hovězí vývar s drobením
A) 150 gVařená vepřová plec se žampiónovou omáčkou,, houskový knedlík(1,3,7,)125,-
B) 200gKuřecí směs se zeleninou,, bramborové placičky(1,3,)129,-
C) 150gBurgundské vepřové kostky, dušená rýže(1,)125,-
D) 2ks2 ks vařené vejce, žampionová omáčka,, vařené brambory(1,3,7,)120,-
Přílohy:
31)1ks Menu box 6,-
32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
35)1ks Rohlík 3,-
36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
28.06.2022

Náhled pro tisk