Denní jídelní lístek

RESTAURACE U MRTVOLKY

Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Menu dne:
Slepičí s játrovou rýží a těstovinou
(A) 130gPárek v těstíčku, vařený brambor,ďábelská omáčka(1,3,)110,-
(B) 250gKuře ala bažant, dušená rýže,okukový salát(1,7)110,-
(C) 150 gZapečený kuřecí plátek se slaninou a sýrem,, vařené brambory(1,7,)115,-
(D) 250gMarinovaná křidélka s těstovinovým salátem, kompot110,-
Přílohy:
(31)1ks Menu box 6,-
(32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
(33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
(34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
(35)1ks Rohlík 3,-
(36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
24.11.2020