Denní jídelní lístek

RESTAURACE U MRTVOLKY

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Věrka Nečasová
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Polévky:
(1)/(2)0,30-0,45lSlepičí s masem a nudlemi30/40,-
(3)/(4)0,30-0,45lKulajda30/40,-
Doporučujeme:
(5)150 gVepřové medailonky na pepři,hranolky(1,)120,-
(6)200gKuřecí "Ondráš",1/2 vařený brambor(1,3,)125,-
(7)200gZapečený kuřecí steak (šunka,sýr,),,hranolky(7,)125,-
Hlavní jídla:
(8)200gKuřecí směs,dušená rýže(1,)115,-
(9)300gZapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem,okurek(1,3,7,)115,-
(10)200gSmažený sýrový špíz,Vařený brambor,tatarská omáčka(1,3,7,)120,-
(11)150gHamburská vepřová kýta,houskový knedlík(1,3,7,)120,-
Menu dne:
Kulajda
(A) Kuřecí řízek v cornflakes,, bramborová kaše125,-
(B) Hrachová kaše,opečený párek,okurek,chléb, 115,-
(C) Kuřecí roláda, dušená rýže,okurek115,-
(D) Pečené jelítko,, zelí,vařený brambor115,-
Přílohy:
(31)1ks Menu box 6,-
(32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 20,-
(33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 25,-
(34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 75,-
(35)1ks Rohlík 3,-
(36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
22.10.2021